Mirisne svijeće

Oleum mirisne svijeće izrađujemo od čistog sojinog voska.

Zašto smo se odlučili upravo za sojin vosak?

Odgovor je vrlo jednostavan: zato što nam je jako bitno da su svi naši proizvodi izrađeni od prirodnih i neškodljivih sirovina!

Sojin vosak je potpuno prirodna i puno zdravija opcija za razliku od standardnog parafinskog voska kojemu su mnoge studije dokazale štetnost.

Prednosti svijeća izrađenih od biljnog voska su to što nastaju iz obnovljivih biljnih izvora, pri sagorijevanju ne stvaraju čađu i ne otpuštaju toksine, biorazgradive su, gore na nižoj temperaturi, pa time i traju duže od parafinskih svijeća, te su ekološki prihvatljivije.

Kod izrade naših mirisnih svijeća koristimo isključivo pamučni fitilj, a izlijevamo ih ručno u staklene čaše, staklene teglice i limenke.

Nakon što potrošite svijeću, ambalažu možete nastaviti koristiti u druge svrhe, pa samim time ujedno i reciklirate i pridonosite očuvanju okoliša.


Naše mirisne svijeće podijelili smo u četiri kategorije koje svojim mirisima karakteriziraju godišnja doba:

PROLJEĆE

Mirisna svijeća Lovely – ovu nježnu i romantičnu mirisnu svijeću krase mirisne note cvijeta đurđice. Neodoljivo nas unosi u lepršavost proljeća i uvjereni smo da će vam svojim predivnim mirisom izmamiti osmijeh na lice i pobuditi u vama pozitivne misli i osjećaje.

LJETO

Mirisna svijeća Happy – ovu svijeću krasi osvježavajući miris citronelle. Njezina svježina je ono što vam treba u vrućim ljetnim danima, a kada još znamo da miris citronelle tjera komarce onda je ova svijeća definitivno izbor broj jedan za ovo godišnje doba. 

JESEN

Mirisna svijeća Relax – kombinacija mirisa đumbira i limunske trave ovoj svijeći daje predivnu limunkastu aromu i osvježavajući miris. Svojom svježinom nahraniti će vaša osjetila pozitvnom energijom i dati vam snage za sve izazove koji stoje pred vama. 

ZIMA

Mirisna svijeća Sweet – ovu svijeću krasi kombinacija mirisnih nota jabuke i cimeta koja će u trenu u vašem domu stvoriti ugodnu zimsku atmosferu. Svojim prepoznatljivim slatkastim mirisom vratiti će vas u djetinjstvo i u vašem domu stvoriti pravi topli, blagdanski ugođaj.


Za koji god se miris odlučili naše će vas mirisne svijeće opustiti i unijeti dobro raspoloženje u vaš dom.

Idealne su i kao zahvalnice na vjenčanju, krštenju ili nekoj drugoj svečanoj prigodi, te kao korporativni pokloni.

Oleum mirisne svijeće možemo personalizirati prema vašim željama: sami odabirete miris koji nije u standardnoj ponudi, te print teksta ili loga na pakiranje. Ova opcija je moguća za narudžbe veće od 100 komada.


SVIJEĆA LIMENKA

Cijena: 65,00 kn

OPIS

 • visina / 67 mm
 • širina / 74 mm
 • punjenje / 170 g
 • ukupna masa / 210 g

*Navedena cijena je maloprodajne. Za veće količine odobravamo povoljnije cijene ovisno o količini narudžbe. Mogućnost odabira mirisa koji nemamo u standardnoj ponudi i izrada personalizirane etikete.

 


SVIJEĆA ČAŠA

Cijena: 70,00 kn

OPIS

 • visina 90 mm
 • širina 70 mm
 • punjenje 170 g
 • ukupna masa 340 g

*Navedena cijena je maloprodajna. Za veće količine odobravamo povoljnije cijene ovisno o količini narudžbe. Mogućnost odabira mirisa koji nemamo u standardnoj ponudi i izrada personalizirane etikete.


SVIJEĆA TEGLICA

Cijena: 24,00 kn

OPIS

 • visina 66 mm
 • širina 67 mm
 • punjenje 70 g
 • ukupna masa 180 g

*Navedena cijena je maloprodajne. Za veće količine odobravamo povoljnije cijene ovisno o količini narudžbe. Mogućnost odabira mirisa koji nemamo u standardnoj ponudi i izrada personalizirane etikete.


Mali savjeti i upozorenja

Savjet br.1 – Prije svake upotrebe fitilj skratite na otprilike pola centimetra kako bi svijeća gorila na optimalnoj temperaturi.

Savjet br.2 – Upaljenu svijeću držite na materijalima koji su otporni na toplinu. Ne ostavljajte upaljenu svijeću bez nadzora.

Savjet br.3 – Svijeću držite van dohvata djece i životinja.


Ostali suveniri

Poklon paketi
Mirisna sol

Naručite svoju mirisnu svijeću

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.