Svijeće od soje

VELIKA SVIBANJSKA AKCIJA

POPUST NA SVE SVIJEĆE 30%


Naše mirisne svijeće od soje izrađujemo od čistog sojinog voska.

Bitno nam je da su svi naši proizvodi izrađeni od prirodnih i neškodljivih sirovina.

Sojin vosak je potpuno prirodna i puno zdravija opcija za razliku od parafinskog voska kojemu su mnoge studije dokazale štetnost.

Kod izrade naših mirisnih svijeća koristimo isključivo pamučni fitilj, a izlijevamo ih ručno u staklene čaše, staklene teglice i limenke.

Nakon što potrošite svijeću, ambalažu možete nastaviti koristiti u druge svrhe, pa samim time ujedno i reciklirate i pridonosite očuvanju okoliša.

PREDNOSTI SVIJEĆA IZRAĐENIH OD SOJINOG VOSKA

nastaju iz obnovljivih biljnih izvora

pri sagorijevanju ne stvaraju čađu

ne otpuštaju toksine

biorazgradive su

gore na nižoj temperaturi

traju duže od parafinskih svijeća

ekološki su prihvatljive

Svijeće od soje


Naše mirisne svijeće od soje podijelili smo u četiri kategorije koje svojim mirisima karakteriziraju godišnja doba:

PROLJEĆE

LOVELY – ovu nježnu i romantičnu mirisnu svijeću krase mirisne note cvijeta đurđice. Neodoljivo nas unosi u lepršavost proljeća i uvjereni smo da će vam svojim predivnim mirisom izmamiti osmijeh na lice i pobuditi u vama pozitivne misli i osjećaje.

Svijeće od soje


LJETO

HAPPY – ovu mirisnu svijeću krasi osvježavajući miris citronelle. Njezina svježina je ono što vam treba u vrućim ljetnim danima, a kada još znamo da miris citronelle tjera komarce onda je ova svijeća definitivno izbor broj jedan za ovo godišnje doba.

Svijeće od soje


JESEN

RELAX – kombinacija mirisa đumbira i limunske trave ovoj mirisnoj svijeći daje predivnu limunkastu aromu i osvježavajući miris. Svojom svježinom nahraniti će vaša osjetila pozitvnom energijom i dati vam snage za sve izazove koji stoje pred vama.

Svijeće od soje


ZIMA

SWEET – ovu mirisnu svijeću krasi kombinacija mirisnih nota jabuke i cimeta koja će u trenu u vašem domu stvoriti ugodnu zimsku atmosferu. Svojim prepoznatljivim slatkastim mirisom vratiti će vas u djetinjstvo i u vašem domu stvoriti pravi topli, blagdanski ugođaj.


Vrste pakiranja:

SVIJEĆA LIMENKA

Cijena: 65,00 kn

CIJENA: 45,50 KN

OPIS

 • visina / 67 mm
 • širina / 74 mm
 • punjenje / 170 g
 • ukupna masa / 210 g

*Navedena cijena je maloprodajne. Za veće količine odobravamo povoljnije cijene ovisno o količini narudžbe. Mogućnost odabira mirisa koji nemamo u standardnoj ponudi i izrada personalizirane etikete.


SVIJEĆA ČAŠA

Cijena: 70,00 kn

CIJENA: 49,00 KN

OPIS

 • visina 90 mm
 • širina 70 mm
 • punjenje 170 g
 • ukupna masa 340 g

*Navedena cijena je maloprodajna. Za veće količine odobravamo povoljnije cijene ovisno o količini narudžbe. Mogućnost odabira mirisa koji nemamo u standardnoj ponudi i izrada personalizirane etikete.


SVIJEĆA TEGLICA

Cijena: 24,00 kn

CIJENA: 16,80 KN

OPIS

 • visina 66 mm
 • širina 67 mm
 • punjenje 70 g
 • ukupna masa 180 g

*Navedena cijena je maloprodajne. Za veće količine odobravamo povoljnije cijene ovisno o količini narudžbe. Mogućnost odabira mirisa koji nemamo u standardnoj ponudi i izrada personalizirane etikete.


Za koji god se oblik i miris odlučili, naše će vas svijeće opustiti i unijeti dobro raspoloženje u vaš dom.

Idealne su i kao zahvalnice za vjenčanje, krštenje ili neku drugu svečanost, te kao korporativni pokloni.

Oleum mirisne svijeće možemo personalizirati prema vašim željama: sami odabirete miris koji nije u našoj standardnoj ponudi i print teksta ili loga na pakiranju. Ova opcija je moguća za narudžbe veće od 50 komada.


SAVJETI I UPOZORENJA

Savjet br. 1 – Prije svake upotrebe fitilj skratite na otprilike pola centimetra kako bi svijeća gorila na optimalnoj temperaturi.

Savjet br. 2 – Upaljenu svijeću držite na materijalima koji su otporni na toplinu. Ne ostavljajte upaljenu svijeću bez nadzora.

Savjet br. 3 – Svijeću držite van dohvata djece i kućnih ljubimaca.


SASTOJCI

Oleum proizvode izrađujemo od sastojaka biljnog porijekla, te u potpunosti izbjegavamo one životinjskog. Naši suveniri nastaju ručnim radom, od samog procesa proizvodnje do pakiranja, sve radimo isključivo ručno.

 

handmade natural cruelty free

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.