Poklon paketi

poklon paketi

Unikatni i personalizirani, naši poklon paketi prilagođeni su za sve prigode. Izrađujemo ih u obliku, bojama i mirisima koje vi želite. Naši mirisni pokloni izvrsno će se uklopiti u sve prigode, od korporativnih do onih privatnih.

glicerinski sapuni

NAŠA KOLEKCIJA

KORPORATIVNI

poklon paketi

Korporativni pokloni u potpunosti su prilagođeni potrebama i željama vaše tvrtke. Zajedno sa vama kreiramo poklon pakete koji se razlikuju po sadržaju i vrsti pakiranja. Obratite nam se s povjerenjem.

Pošalji upit

TURISTIČKI

poklon paketi

Namijenili smo ih vlasnicima turističkih apartmana, hotela i suvenirnica. Pripremili smo vam suvenire domaće proizvodnje, ručno izrađene, unikatne i personalizirane prema vašim željama.

Pošalji upit

BOŽIĆNI

poklon paketi

Božićni poklon paketi dolaze u različitim kombinacijama. Ukoliko ste neodlučni i ne znate što iskombinirati, odluku prepustite nama. Mi ćemo se potruditi da poklon bude pravo mirisno iznenađenje!

Pošalji upit

VJENČANJE

Vaš definitivni favorit za zahvalnice su naši personalizirani sapuni. Oduševljavaju vas jer ih izrađujemo prema vašim zamislima. Boje i miris sapuna birate sami, a na sapune možemo ugravirati i vaša imena.

Pošalji upit

SVETI SAKRAMENTI

poklon paketi

Pripremili smo vam suvenirske sapune u obliku anđela. U ponudi su nam anđeli za djevojčice i dječake. Boje i miris sapuna prilagođavamo vašim željama. Izrađujemo personalizirane privjesnice sa prigodnim tekstom.

Pošalji upit


Napomena: cijena svakog paketa ovisi o odabranom sadržaju i o količini narudžbe.