Poklon paketi

poklon paketi

Unikatni i personalizirani, naši poklon paketi prilagođeni su za sve prigode. Izrađujemo ih u obliku, bojama i mirisima koje vi želite. Naši mirisni pokloni izvrsno će se uklopiti u sve prigode, od korporativnih do onih privatnih.

glicerinski sapuni

Naša kolekcija

Korporativni

Korporativni pokloni u potpunosti su prilagođeni potrebama i željama vaše tvrtke. Prema vašim zamislima kreiramo personalizirani vizual poklona koji će u potpunosti odgovarati osobnosti vaše tvrtke. Obratite nam se s povjerenjem.

Pošalji upit

Turistički

Namijenili smo ih vlasnicima turističkih apartmana, hotela i suvenirnica. Zajedno sa vama osmišljavamo poklone koji su produkt domaće proizvodnje, ručno izrađeni, unikatni i personalizirani prema vašim željama.

Pošalji upit

Vjenčanje

Vaš favorit za zahvalnice su naši personalizirani sapuni. Oduševljavaju vas jer ih izrađujemo prema vašim zamislima. Boje i miris sapuna birate vi. Na sapune graviramo vaša imena ili tekst po vašoj želji. Vaš drugi izbor su naše personalizirane svijeće i mirisne soli. Miris i pakiranje dogovaramo sa vama.

Pošalji upit

Sveti sakramenti

Pripremili smo vam suvenirske sapune u obliku anđela. U ponudi su nam sapuni anđeli za djevojčice i dječake. Boje i miris sapuna prilagođavamo vašim željama. Na pakiranje dodajemo personalizirane privjesnice sa tekstom po vašoj želji. Osim njih možete odabrati i naše standardne četvrtaste sapune koje ćemo personalizirati prema vašim željama.

Pošalji upit

Personalizirani

Personalizirani poklon paketi dolaze u različitim kombinacijama. Sami odabirete proizvode koje želite u paketu. U dogovoru sa vama prigodno ih pakiramo. Sami odabirete boju ukrasne vrpce i personaliziranu poruku.
Ukoliko ste neodlučni i ne znate što i kako iskombinirati, odluku prepustite nama. Mi ćemo se potruditi da poklon bude pravo mirisno iznenađenje!

Pošalji upit


Napomena: cijena svakog paketa ovisi o odabranom sadržaju i o količini narudžbe.